Over ons

In het hart van Hoorn, vlakbij het station, is
Chez Dick gevestigd.

Chez Dick is in 1973 opgericht door Karel Koppers Senior. In 1985 is Karel Koppers Junior mede-eigenaar geworden. Vanaf 1992 zijn Karel en Mariëtte Koppers de enthousiaste eigenaren,
Karel als kok en Mariëtte als gastvrouw. In 2020 is het interieur volledig vernieuwd en uitgerust met een sfeervolle inrichting. 

Chez Dick bestaat uit een voorcafé met bar en een grote achterzaal die plaats biedt aan 100 personen. De zaal kan naar eigen wens of stijl worden ingericht met tafels en stoelen en/of met statafels.

De ruimtes zijn geschikt voor onder meer bruiloften, partijen, vergaderingen, events en cursussen maar bieden ook ruimte aan verschillende Hoornse verenigingen.

Chez Dick is befaamd om zijn heerlijke warme en koude buffetten, die ook voor gelegenheden op locatie besteld kunnen worden. Verder verzorgen wij diners, broodmaaltijden, high wines, hapjes en snacks.

Uw feest is bij ons altijd in goede en zeer ervaren handen.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid om u rond te leiden zodat u de verschillende zalen kunt bekijken!

Kijk voor meer informatie en foto's ook op de facebookpagina van Chez Dick